Per mail, post of persoonlijk langsbrengen

In een geheel vrijblijvend gesprek bespreken wat ik voor u kan betekenen. Op basis van de omvang van de administratie en de te verwachten werkzaamheden maken we een vaste maand of kwartaal afspraak.

Het tarief start op € 75 per maand exclusief BTW., dit is inclusief het verwerken van de boekhouding, aangiften omzetbelasting, het opstellen van de jaarrekening en het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting. De prijs hangt af van de grootte van de boekhouding.

Voor het verzorgen van de loonadministratie wordt er per werknemer een eenmalig een bedrag ad € 25 gerekend voor het aanmaken van de werknemer en voor de loonstroken wordt € 9,50 per loonstrook in rekening gebracht, deze bedragen zijn exclusief BTW.

Bent u geïnteresseerd en wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? ik licht u graag onze werkwijze in een persoonlijk gesprek toe. Neemt u gerust contact met mij op via 070 26 000 26 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 Administratiekantoor Wolvenhoff
 Juliana van Stolberglaan 236
 2595 CN Den Haag
 070 26 000 26
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.